"Ha veszel, tele lesz a kezed, ha adsz, tele lesz a szíved" - A Magyar Nemzeti Gárda Somogy megyei Nimród Király Szakasz felhívása
 A gárdamozgalom egyik legrégebbik egysége, a Magyar Nemzeti Gárdán belül működő budapesti Büszke Botond szakasz toborzót hirdet.
A Magyar Nemzeti Gárda budapesti egysége várja soraiba a hazájáért tenni akaró, nemzeti érzelmű honfitársát, bajtársát.
Segíteni egymáson, odafigyelni egymásra, naivan hinni az emberi jóságban, áldozatkészségben? Ugye, milyen elcsépelt szavak! Pedig… A magyar ember máig híres arról, hogy szívesen segített, segít másokon, csak saját magán nem tudott soha.
A Magyar Nemzeti Gárda Pest megyei egysége várja soraiba a hazájáért tenni akaró, nemzeti érzelmű honfitársát, bajtársát.
A Magyar Nemzeti Gárda Heves megyei egysége várja soraiba a hazájáért tenni akaró, nemzeti érzelmű honfitársát, bajtársát.
Amennyiben van még hited, erőd, akaratod és alázatos fegyelemmel tudsz küzdeni nemzetünkért, országunkért, fennmaradásunkért várunk sorainkba Csongrád megyében is!
A Magyar Nemzeti Gárda Jász-Nagykun-Szolnok megyei egysége várja soraiba minden olyan nemzeti érzelnű honfitársát, aki tenni is akar hazájáért és nemzetéért.
Az újjászervezett Magyar Nemzeti Gárda Borsod megyei csapata várja soraiba a nemzeti érzelmű, tettrekész hazafiakat! Nemzetünkért! Országunkért! Fennmaradásunkért!
2010. Magyar Nemzeti Gárda | RSS csatorna