Mégis van Magyarországon halálbüntetés! | Magyar Nemzeti Gárda
 

Mégis van Magyarországon halálbüntetés

avagy
a bűnözés a Karácsonyra való tekintettel sem szünetel.

 

Olvasom (http://24.hu/belfold/2015/12/22/apagyilkos-szurta-halalra-a-22-eves-nyaregyhazi-polgarort/), és alig hiszek a szememnek: ismét gyilkolt egy szabadon engedett gyilkos. Ezúttal egy fiatal férfit, egy bajtársat, aki nem volt bűnöző, épp ellenkezőleg, hasznos tagja volt a társadalomnak. Önkéntes tűzoltó, polgárőr és mindössze 22 évesen vette el az életét a gyilkos, vagyis most már visszaeső gyilkos.
Van tehát halálbüntetés, csak nem épp úgy, ahogyan azt egy normális társadalom megköveteli. A kiengedett gyilkos bünteti halállal az ártatlan fiatalembert. Tényleg kár lett volna felakasztani ezt a gyilkost az első alkalom, saját apjának megölése után! Hiszen neki jogai vannak, nem lehet elvenni az életét!
Ez vajon igazság? Nem, ez gazság, de ez a szó erre enyhe kifejezés!
Pár nap múlva Karácsony, többek között a béke és szeretet ünnepe is, de a kioltott fiatal életnek békét már csak a poraira kívánhatunk. Az iránta érzett szeretet is már csak emlékek, fényképek irányába nyilvánulhat meg, vagy virágok, koszorúk formájában a sírján.
Miközben gyilkosa gondtalanul él majd hosszú(?) évekig a börtönben, ahol őrzését és ellátását a nemzet dolgozó tagjainak adójából fedezi az állam. Persze lehet, hogy nem kerül majd olyan sokba, mert nem lesznek azok hosszú évek. Hiszen szinte „biztos”, hogy a fiatalember idegesítette fel, csak hirtelen felindulás volt és a csavarhúzó – amit áldozata szívébe szúrt – is csakúgy véletlenül volt éppen nála egy szorgos, munkával töltött nap után, meg különben is, neki jogai vannak.

Kár, hogy a 22 éves fiatalembernek nem voltak jogai – még az élethez sem!


Forrás: MNG Sajtószolgálat Budapest

2010. Magyar Nemzeti Gárda | RSS csatorna